10 feb - Bangkok, Khao San road

Hej fran Bangkok.

Igar kvall kom vi fram till Bangkok efter en lang flygning, eller tva rattare sagt. 8 timmar och 20 min tog det fran Arlanda tills vi landade i Beijng/Peking. Dar fick vi vanta i 4 timmar innan flyget till Bangkok gick. Sen tog det 5 timmar och 20 min innan vi antligen kom fram till Bangkok. Flygresor gick bra men det ar trottsamt att flyga sa lang och ha en mellanlandning men det blir varre nar vi ska hem, da har vi 7 1/2 timmes mellanlandning i Beijing.

Igar nar vi kom fram gick vi och at en efterlangtad Pad Thai och tog en ol, sen gick vi mest runt pa Khao San road och kikade och njot av att inte frysa. Vi gick och gjorde ogonfranforlagning for 800 baht. Det blev jatte bra :)

Idag akte vi till Platinum for att shoppa lite. Jossan skulle shoppa mest eftersom hon inte kommer shoppa nagot mer i Bangkok men det slutade med att det var jag som shoppade mest iallafall, som vanligt. Antar att det inte ar nagon som blir forvanad.

Om ca 2 timmar (kl 20 ) ska vi satta oss pa en buss ner till Chumporn for att sen imorgon bitti ta en bat till alskade Koh Tao.

Det var nog allt for den har gangen. Vi hors snart igen. Kram kram




Seg mellanlandning i Beijing

Vart rum pa Khao San road, Mom's guesthouse. 600 baht for 3 pers

Breakfast

Shopping i Platinum

Chicken Satay


Khao San road

Vi kopte fina fruktlinnen, haha. Tontiga va?

Kommentarer
Postat av: lisa

haha vi kopte likadana i Hua hin! jattesota ju :)

2011-02-13 @ 04:06:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0