5 september, Framme i Paris

Hejsan. Nu har vi checkat in på hotellet och redan hunnit ätit lunch och druckit kaffe.

Vi åkte kl 07.00 imorse hemifrån J. Det spöregna och det var rusningstrafik så det tog oss 1 1/2 timme att ta oss till Säve flygplats. Väl framme gick det snabbt att checka in bagaget men sen skulle jag köpa en macka eftersom vi inte åt någon frukost innan vi åkte hemifrån, och det tog lång tid och när vi sen skulle gå igenom säkerhetskontrollen var det jätte lång kö, men vi hann iallafall. Flygresan sen gick väldigt smidigt och bussresan in till Paris också. Flygresan tog 1 timme och 55 minuter. Bussresan tog 1 timme och 15 min och kostade 30 € tur/retur per person.

Sen tog vi metron, gick lite vilse där nere innan vi fick hjälp att komma på rätt linje. Sen när vi kom fram till rätt station visste vi inte vart vi skulle och hittade inte gatan på någon karta så då fick det bli en taxi.

Hotellrummet är inte så speciellt men det duger verkligen och för det priset i Paris ska man inte klaga. Vi betala 3 800 kr för 2 personer för 4 nätter.

Nu har vi precis varit och ätit lunch. Vi var båda väldigt hungriga så det var gott med mat även fast det inte var super gott. Nu ska vi duscha och vila lite innan vi ska gå ut och upptäcka Paris :)


Vårt hotellrum

Utsikten från vår franska balkong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0