29 mars, Koh Tao

En liten uppdatering.

Vattnet under var bungalow har nu sjunkit undan och sjon brevid oss har nastan atergatt till gras. Men det ar fortfarande mycket som ar stangt. Hyllorna pa 7eleven borjar se riktigt tomma ut. Eftersom det ar en sadan liten o har dem inte sa mycket resurser och nu kommer det heller inga leveranser fran fastlandet.

Vi har kikat vadret och det ska fortsatta blasa och regna. Regnet kan man ta eftersom da kan man aka bat, men ge sig ut med bat nar det blaser ar inget vidare sa vi blir nog fast har tills det har slutat blasa. Men folk borjar bli stressade och vill verkligen ta sig harifran. Just nu borjar jag bli mest orolig for stralning fran Japan. Har ni hort nagot? Beratta!

Kram sa lange

28 mars, Oversvamning pa Koh tao

Vi har oversvamning och storm har pa Koh Tao. Med dem har bilderna vill jag bara visa allvaret i hur det ser ut pa Koh Tao just nu. Det ar en liten o och jag skulle gissa att det kommer ta ett tag for dem att bygga upp detta igen.

Var bungalow har klarat sig men vissa ser riktigt illa ut. Flera av hotellens bottenvaningar har fatt sina rum oversvammade.

Vi mar bra men vi vill garna aka harifran. Det gar inga batar sa vi far bara vanta ut regnet. Dem sager att det kanske ska bli battre pa fredag, idag ar det mandag. vi far se.

Koh Tao har inte haft sa har mycket regn nagonsin nastan plus att det blaser storm gor inte saken battre.


Chaba Bar. Har brukar vi alltid ata frukost.


12 mars, Kuta, Bali


11 mars, Kuta, Bali


9 mars, Kuta, Bali


8 mars, Kuta Bali


7 mars, Kuta, Bali


4-7 mars, Kuala Lumpur

Lite shopping, ett besok till twin towers, ol och Liverpool-Machester United, traffade Lisa :)



Micka matchade allt


Ja vi synda lite med Mcdonlads

KL

Vi hittade en butik som saljer Cheap Monday, tufft va?

Time Sqaure

China Town


Twin Towers

Beer Tower

Fotboll

Thomas Dileva haha


1-4 mars, Koh Lipe

Vara dagar pa Koh Lipe i bilder.

Vi gjorde inte sa mycket nar vi var pa Koh Lipe. Fanns faktiskt inte sa mycket att gora. Vi forundrades over hur invaderat det var av svenska barnfamiljer redan. Sa vill ni aka till Koh Lipe gor det inom snar framtid innan hela Sverige hittar dit. Koh lipe har en av dem finaste stranderna jag har varit pa. Tank er att ga pa mjol, sa kanns sanden dar. Underbart! Valdigt vackert! Ta ut pengar innan ni aker dit bara, inga bankomater pa on. Det gar att ta ut pengar, men da tar dem 6 % i avgift, lite val saftigt tycker jag men men.

<3




28 feb, Koh Phi Phi

Sista dagen pa Phi Phi. Vi vaknade ganska sent efter en sen natt. Vi tog en longtailboat ut till Long beach. Jatte fin strand, mycket battre an den vanliga stranden. Jag lag i skuggan hela dagen och laste, det var verkligen avkopplande. Pa kvallen sen gick vi och at pasta pa La Mamita. Phi Phi's basta pasta :)

Sen motte vi upp australienarna pa Reggae bar innan vi gick ner till stranden. Sen skulle Matthew tatuera sig sa vi gick med honom och titta nar han blev tatuerad. Han skrev sin systern namn, Bridget pa revbenen.


Long Beach


27 feb, Koh Phi Phi

Idag gjorde vi ingenting pa dagen och sen pa kvallen gick vi for att kaka middag och sen spelade vi en vanda biljard med tva svenska killar pa Reggae Bar. Sen traffade vi nagra australienska killar som vi hangde med resten av kvallen. Jatte harligt gang :) Matthew, Nick, Michael, James, James och Andrew.



Micka

Micka och jag

Svenskar

26 feb, Koh Phi Phi

Vi akte ut med baten tidigt pa morgonen, och gjorde tva underbara dyk. Forsta dyket sag vi Black tip reef sharks och andra dyket sag vi Leopard sharks. Sa haftigt :D Dem var sa 2 meter langa.

Pa kvallen sen gick vi till Banan Bar, Reggae Bar, och sen Slinky.


Shark Point

Shark Point

Hmm.. Detta gommde sig bakom varan spegel, haha


Irland. Sean, Steve och Tom

7 mars, Bali

Forlat! Jag vet jag lovade er en uppdatering innan vi akte till Bali. Men det har bara inte blivit av. Datorn jag sitter vid nu ar sjukt seg. Har lyckats ladda upp bilderna fran 1 dag pa 1 timme. Suck. Men jag ska satta mig pa ett annat internet stalle imorron.

Nu ar vi iallafall framme pa Bali. Flygresan tog ca 1 1/2 timme fran Kuala Lumpur. Sov nastan hela vagen sa det gick fort.

Hoppas ni gillar bilderna i inlagget under iallafall. Det kommer mera, det lovar jag iallafall :) Kram

25 feb, Koh Phi Phi

Jossan sista dag. Idag tog vi en longtailboat ut till Maya beach och var dar nagra timmar. Super skont att komma bort fran den vanliga stranden. Harlig strand och harligt vatten.

Pa kvallen sen gick vi och kakade middag, tog en drink pa Reggae Bar och kollade pa lite thaiboxning. Sen gick vi upp till Banan Bar och tog en ol. Vi var dar i 20 min och hann bli nermalad av tva britter innan vi gick hem och la oss. Jossan skulle upp tidigt dagen efter och jag och Micka skulle upp och dyka vid 7.30.

Hoppas ni gillar bilderna :)




5 mars, Kuala Lumpur

Hej.
Forlat for dalig uppdatering. Vi har varit pa Koh Lipe i nagra dagar nu. Vi kom precis fram till Kuala Lumpur. Klockan ar snart 6 pa morgonen har, vi maste vanta pa ett rum till klockan 12. Lite dumt, man blir lite snal har nere haha. Jaja, nu sitter vi har pa vart guesthouse och vantar. Idag, eller senare idag ska vi shoppa :)

Lite senare kommer ni fa en riktigt uppdatering om vad som har hant dem senaste dagarna. Just nu ar jag for trott. Men lovar att det kommer innan vi flyger till Bali, den 7 mars.

Kram sa lange!

RSS 2.0