SEPTEMBER 29, CAMDEN, LONDON

 
 
Idag har jag hängt i underbara Camden. Strosat runt och tittat på människor, ätit lunch i solen och sen tog jag mig vidare till Brick Lane. Inveg mina nya skor och det fick jag ty för, skavsår såklart vilket gjorde att jag inte kunde gå så långt som jag ville men men. Som min gamla fotbollstränare brukade säga, "Skavsår är bara dålig planering". Helt klart. Jag visste att jag skulle få skavsår men var för lat för att leta fram dem i resväskan som Kristin gömde undan någonstans, hmm.. undrar vart?

SEPTEMBER 27, WIMBLEDON, LONDON

 
 
Ursäkta för dålig uppdatering men jag har varit väldigt slö med kameran. Ni som har Instagram kan följa mig där istället, eelinblad.
 
Igår åkte jag och Kristin till Wimbledon för att gå på musikal. Min första någonsin! Legally Blonde blev det. Den var rolig, tjejig och super härlig. Tusan va duktiga dem är som uppträder, sjunger, dansar, spelar, allt på en gång! Var definitivt inte sista gången jag går på musikal :)

MOVING TIME

 
Idag åker jag mot en ny stad, ett nytt land och nya äventyr. Om bara några timmar lyfter mitt flyg mot London!
 
Packningen är klar. Jag har aldrig kämpat så mycket med övervikt som denna resa, men ska man flytta så ska man. Vi hörs när jag landat!

RSS 2.0