22 feb, Koh Phi Phi

Idag kom vi fram till Phi Phi efter en laaang resa. Det har gatt bra o resa, men det har varit valdigt langsamt. Vi sa ocksa hejda till Hanna. Det var jatte jobbigt. Hon har varit med oss i ca 2 veckor och vi har haft sa himla roligt tillsammans. Det ar en stor nackdel av att resa, att behova saga hejda till alla underbara manniskor man traffar. Sa nu har vi sagt bade hejda till Sean, Tom och Gareth och till Hanna. Sa nu ar vi bara 3 kvar och snart bara 2. Jossan aker hem den 27 feb.

Nar vi klev av baten pa Phi Phi borjade det sporegna. Inte sa jatte kul nar man hade all packning med sig, tur att vi har raincovers. Vi satte oss pa en resturang och at lunch tills regnet sluta sen letade vi upp vart Guesthouse som vi hade bokat i forvag. U.S Guesthouse, 1400 baht for 3 personer forsta natten, tva dubbelsangar. Sen har vi bytt till ett rum med 3 sangar for 1100 baht. Helt okej pris, men Phi Phi ar lite dyrare sa det var vi beredda pa.

Pa kvallen gick vi och at pasta och pizza pa La Mamita. Dem har thailands godaste pasta dar :) Efter middag gick vi till Reggae Bar dar dem kor thaiboxning, och alla som vill far ga upp i ringen och slass. Vi traffade nagra trevliga portugiser (dem forsta fran portugal den har resan) som vi hangde med ett tag sen gick vi ner till stranden och sprang pa nagra australienare som vi traffade pa Full Moon Party pa Koh Phangan. Jatte kul kvall :)


La Mamita

<3

Mojito bucket


Damien och jag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0