CORFU, GREECE PART VII

 
Sista dagarna mös vi i byn där vi bodde. Solade, badade, åt gott och njöt av Grekland.

CORFU, GREECE PART VI

 
Efter att ha varit uppe på Korfu's högsta punkt åkte vi vidare mot Korfu stad. Vi stannade till vid en fantastisk liten kyrka på vägen och för att ta ett sista dopp och även låna strandens dusch. Korfu stad var väldigt mysigt med den äldre delen som var helt underbar. Till middag åt jag skaldjurspasta och promenerade vi till det gamla fortet och så avslutade vi kvällen med super god glass innan vi satte oss i bilen för att åka hemåt igen.
 
En helt helt helt fantastisk dag. Jag skulle kunna tänka att göra en sån resa helt, roadtrip, stanna där man känner för det, duscha på stranden och se nya ställen varje dag. <3

CORFU, GREECE PART V

  Den bästa dagen vi hade under vår resa var när vi hyrde bil. Vi åkte runt ön och stannade till för att bada, äta glass och titta oss runt. Vi åkte också upp till Pantokrator som är Korfu's högsta berg på 906 meter. Fantastisk utsikt, man såg över till Albanien och även till Italien. En helt underbar dag!

CORFU, GREECE PART IV

  Efter att vi hade stannat till för att bada kom vi äntligen fram till Paxos. Underbara lilla Paxos. Det var jätte mysigt med små gränder och restauranger överallt i den lilla hamnen. Vi stannade där några timmar, strosade runt, åt lunch och glass och badade.

CORFU, GREECE PART III

 
Vi åkte ut på en liten båtutflykt för att titta på grottor, bada och besöka fina lilla ön Paxos. Det vart en ganska lång båtresa och grottorna hade vi kunnat hoppa över och bytt mot några fler badstop men det var fantastiskt när vi väl stannade till för att bada och när vi kom fram till Paxos.

CORFU, GREECE PART II

 
Sol, strand, hav, grekisksallad, öl, läsa i skuggan, solnedgång. <3

CORFU, GREECE PART I

 
I tisdagskväll landade vi på svensk mark efter en härlig vecka på Korfu i Grekland. Vi har solat, badat, ätit gott, varit på båtutflykt, varit iväg på en liten roadtrip och bestigit Korfus högsta berg på 906 meter. Här kommer första delen av vår resa, de första dagarna spenderade vi i byn Agios Gordios där vi hamnade på ett fint litet hotell precis vid stranden.

RSS 2.0